fbpx

Vanliga frågor

Vad har ni för öppettider?

Jan-feb-mars håller vi stängt för att bygga nya attraktioner, underhåll, förbättringar och öppnar lagom till påsk.
Alla våra aktiviteter måste förbokas.
En fin vår-/höst-/vinterdag med några plusgrader kan MultiLevel vara en fantastisk friluftsaktivitet och naturupplevelse! Finns det snö och is så har vi stängt. 
Vi har fyra två-timmarspass som startar 0900, 1130,1430 och 1700. När det blir mörkare på kvällen stänger vi det sista passet men har öppet övriga pass under dagen.

Finns det någon åldersgräns?

Nej. Vi har inga åldersgränser. Om du väger mellan 20kg (inkl ca 2kg säkerhetsutrustning för barn) till 120kg (inklusive ca 4kg säkerhetsutrustning för vuxna) kan du utföra dessa aktiviteter. Äldsta deltagaren är i skrivande stund 86 år… Välkommen att höja den 🙂 

Finns det några viktgränser?

Ja. Du måste väga minst 20 kg och mest 120kg, inkl utrustning. Se mer i deltagarvillkoren som finns här.

Finns det några längdkrav?

Nej, Om du når med händerna upp till ca 140-150cm och har normal fingerfärdighet så brukar det gå bra att utföra alla våra aktiviteter. En vuxen kan också gå före och/eller efter och hjälpa till vid behov. Vi har även en lite lägre/mindre utmanande Höghöjdsbana anpassad för de lite kortare/mer höjdrädda klättrarna.

Krävs det några förkunskaper hos er?

Nej, Vi utbildar och ger säkerhetsgenomgång med allt ni behöver kunna och veta för att få riktigt fina upplevelser hos oss. Soft adventures 🙂 

Hur hittar jag till er?

Klicka på kartnålen längst upp till höger i menyn så kommer ni till Google Maps. Välj ”vägbeskrivning” som visar avstånd, tidsåtgång etc. Eller klicka i denna ruta.
Använd inte adressen ”Sandåkra 6080” för då hamnar ni tokigt… 😉 

Vi är några som vill följa med och titta men inte vara aktiva i anläggningen. Går det?

Det funkar kalasbra! Kostar inget och ni kan vara med i gemenskapen och uppleva aktiviteterna från mark, fotografera, filma, sköta grill och dryck och heja på de aktiva på mycket nära håll då vår anläggning är mycket bra anpassad för detta 🙂

Kan jag känna mig trygg och säker i er anläggning?

Ja, det kan ni! Vi använder ett kontinuerligt säkerhetssystem enligt den högsta klassen som finns i den europeiska normen. Enkelt för alla att använda och det säkraste som finns på marknaden 🙂 

Vi är medlemmar i föreningen Sveriges Höghöjdsbanor.  Vi följer Europanormen EN 15567: 1, 2 och alla krav den ställer på vår anläggning, avseende konstruktion, hållfasthet och drift för att kunna garantera er säkerhet.

Jag är höjdrädd. Klarar jag utföra era aktiviteter?

Vi är stolta över att våran anläggning erbjuder utmaningar på många olika nivåer. Där finns alltid något att göra och utmaningar att ta sig an för att vidareutveckla sig själv.

Vi har även erfarna guider som vet hur man gör för att coacha och hjälpa just dig att växa och bli nöjd med din prestation.

När räknas man som barn eller vuxen?

Barn är man t.o.m 14 år. Fr.om. 15 år räknas man som vuxen. 

Kan jag köpa presentkort?

Ja, vi säljer presentkort här. 

Måste man vara minst 4 pers för att kunna boka?

Nej. Det går bra att boka för 1-3 pers men ni kan då enbart välja bland de passen där anläggningen redan är öppen. De passen visar sig med fet stil och klickbara.  Mer info finns  här.
Är ni 1-3 personer och inte hittar ett tidspass som passar er, fråga några till så att ni bir minst 4 personer så har ni full frihet att boka aktiviteterna.
Dessutom ännu roligare om ni är fler 🙂 

Hur många kan vi vara i en grupp hos er?

Vår anläggning tar emot max 35 aktiva personer samtidigt. Vi tror på en lite mer personlig upplevelse med minsta möjliga trängsel.  Vi vill minimera köer och väntetider för att ni ska få så spännande, härliga, utmanande och roliga upplevelser som möjligt 🙂

Finns det Höghöjdsbanor hos er?

Ja. Vi har flera Höghöjdsbanor, Klätterbanor med varierande svårighetsgrad. Allt från nybörjare till mer erfaren upp till elva meter över mark. Är det Höghöjdsbanor ni gillar ska ni boka paketet ”Klätterbanor och Tvillingziplines”. Se mer här.

Finns det Ziplines hos er?

Ja. Vi har flera Ziplines i hastigheter uppåt 75km/h upp till 600 meter långa och 25 meter över mark! Är det unik natur och Ziplines ni gillar ska ni boka det riktigt häftiga paketet ”Alla våra Ziplines”. Se mer här.

Finns det Klättervägg hos er?

Ja. Fast vi har använt det naturen ger oss. Dvs tre st vertikala trädstammar med varierande grepp och svårighetsgrader. Allt från lite enklare vertikal klättring till riktigt utmanande trädstammar. Längst upp på ca 10 meter, lutar ni er bara bakåt och släpper taget… Om ni vågar…Adrenalinpåslag och egenproducerade, spontana ljud lovas… 🙂  Är det vertikal klättring ni gillar ska ni boka tillägget ”Klätterträd”. Bokas som ett tillägg . Inte separat. 

Kan vi grilla hos er?

Ja. Vi har en stor ved-/koleldad grill. Ni tar med er mat och dryck . Grillen använder ni gratis om ni har med er kol och verktyg. För totalt 250:- för din grupp startar vi grillen på önskad tid och då ingår uppstart, all ved/kol, samt lån av verktyg som grilltång/grillspade. Välj till ”Grillpaket” i er bokning. Mat att grilla, dryck, bestick etc tar ni själva med er. Vi säljer ingen mat. 
(OBS kräver att inget eldningsförbud råder samt ej för torrt/blåsigt. Vi följer appen ”Brandrisk ute” och eldar inte vid nivå 4,5 och 6)

Vi vill bara åka ett Ziplineåk. Kan vi det?

Våra aktiviteter pågår två timmar och vi säljer inte enstaka aktiviteter. 

Har ni Drop-In?

Nej. Alla våra aktiviteter förbokas här på hemsidan. 

Om det regnar, kan vi ändå utföra aktiviteterna?

Ja, det kan vi!  Kläder efter väder. Vi hör ofta från våra kunder att de inte ens märkt att det regnat… När man klättrar och åker Ziplines så är man ofta så upptagen och har så kul i aktiviteterna att man inte har tid att reflektera över vädret… Skulle det regna extremt så pausar vi tills det dragit förbi…

Vad har ni för avbokningsregler?

Avbokning görs senast 48 timmar innan aktiviteterna annars debiteras fullt pris. Vi kan även av säkerhetsskäl behöva ställa in om det blåser för mycket, åskar eller vi utsätts för extrem nederbörd. Skulle det ske meddelar vi och vi försöker tillsammans omboka och hitta ett annat tillfälle. Detta händer mycket sällan. 

Var hittar jag bilder och videos på era aktiviteter?

Klicka på Facebook-ikonen, Instagram-ikonen eller TikTok-ikonen så hittar ni massor med häftigt material!