56.073867, 13.754158
+46 732 321 352
info@multilevel.se

 Utomhusaktiviteter godkända som friskvård!

 PRESENTKORT!

Du väljer belopp…   

De väljer aktivitet, datum och tidpunkt…

KÖP PRESENTKORT

Tvåtimmarspass med klättrings-/tränings- och naturaktiviteter med guider, inklusive säkerhetsgenomgång, ta på och av utrustning samt öva i övningsbanan. Passen startar kl 0900 och 1130.

Vi har inga åldersgränser. Om du väger mellan 20kg (inkl ca 2kg säkerhetsutrustning för barn) till 120kg (inklusive ca 4kg säkerhetsutrustning för vuxna) kan du utföra dessa aktiviteter. Fina barnaktiviteter, familjeaktiviteter för familjer med barn och barnbarn och även företag, föreningar, kompisgäng m.m. 

Detta i naturskönt, unikt och lugnt område mitt i Skåne där vi vill minimera köer och trängsel med en lite mer personlig upplevelse.

Ansvarsförsäkring och besöksolycksfall via IF Skadeförsäkring ingår.

Avbokning inom 36 timmar från aktivitetsstart, debiteras 100%.

Se mer detaljer i deltagarvillkoren nedan, skriv ut och ta med.

Deltagarvillkor Svenska
Terms in English

ETT

Klätterbanor med Tvilling-ziplines

OBS aktivitet ETT och TRE är stängda under dec-jan. Aktivitet TVÅ är öppen. 2 timmar i flera olika klätterbanor och Tvilling-Ziplines med guider. Bra mix för er som vill träna i flera olika aktiviteter. Efter en promenad/förflyttning i skogsmiljö på ca 400m är det dags att unna er den fantastiska känslan av att åka Zipline! Två nästan 300m långa TandemZiplines där ni susar fram hängandes i en vajer i hastigheter uppåt 60km/h! Efter Ziplineåken landar ni mitt i klätterbanorna med varierande utmaningsnivåer. Vill ni åka Ziplines igen är det bara att köra på! Allt från nybörjare till mycket erfaren. Höjder på mellan 1 och 11 meter över mark. Flera kortare Ziplines inne i banorna. Fantastiskt fint och roligt träningspass där svett och skratt lovas och kan upplevas lite mer utmanande fysiskt och mentalt än TVÅ. Hela tiden med guider som ser till säkerheten. Boka nu

TVÅ

Natur med Ziplines

2 timmar personligt guidat pass i unik natur mellan Ziplineåken. Perfekt för er som älskar snabba, höga, extrema Ziplines och inte har ko-skräck… här åker du i hastigheter på 75 km/h, högt över trädtopparna. Det här är riktigt häftiga aktiviteter! Är unik natur och Ziplines vad ni letar efter? Här kan ni unna er en 2-timmars Zipline-/natur-/skogsaktivitet med minst fem häftiga Ziplineåk av olika karaktärer. Vi förflyttar oss i unika biotoper mellan de olika Ziplineåken och får uppleva riktigt snabba Ziplines högt över trädtopparna, över bäckar och över betesmarker där vi ibland får se kor från ovan i uppåt 75 km/h… (Foto: Kristianstadsbladet) Totalt ca 1500m promenad i varierande terräng, fördelat på kortare sträckor. Ziplineåken är på 600m, 300m, 260m, 210m och ca 30m. Totalt minst 1400 meter häftig Ziplineåkning! Ofta hinner vi med ännu mer… Hela tiden med guider som ser till säkerheten. Lite mer av natur-aktivitet med häftiga Ziplines och lite mindre fysiskt och mentalt utmanande än ETT, dock är det ett bra träningspass och ni blir svettiga även här… Häftig video…! Video…med kor… Boka nu

TRE

RullstolsZipline

Aktivitet ETT och TRE är stängda i dec-jan. Aktivitet TVÅ är öppen. 2 timmar Rullstolsanpassad TandemZipline med guider. Paket 3 är en rullstolsanpassning av paket 1. Sitter du i rullstol och vill testa något helt unikt? Vår TandemZipline på nästan 300 meter är rullstols anpassad! Passar bra att kombinera med personer till fots i PAKET 1. Hela tiden med guider som ser till säkerheten.

Boka nu

TILLVAL

 Klätterträd

En helt unik tall med flera stammar och olika svårighetsgrader där du kan klättra / tävla med dig själv eller med någon annan upp till 10 meter över marken! Släpp taget och fall baklänges… Vågar du…? Boka till BarnBoka till Vuxen

TILLVAL 

Grillpaket

Passa på att njuta av grillat i vår stora vedeldade grill . Vi fixar uppstart av grillen till önskad tidpunkt då ni tar över och grillar era egna delikatesser. Lån av grillverktyg , ved och kol ingår. Boka till Grupp

PRISER

Totalt två timmars träning/aktiviteter för vuxna (15 år och äldre) och barn (14 år och yngre) med följande paket och tillval. Passen förbokas och startar kl 0900 och 1130.
Påselning/invägning/säkerhetsgenomgång/övningsbana/aktivitet/avselning ingår i de 2 timmarna.

ETT

Två timmar guidad Klätterpark med Tandemziplines. Barn 349 SEK. Vuxna 499 SEK.

TVÅ

Två timmar guidade natur- och Zipline-aktiviteter. Barn 899 SEK. Vuxna 1 199 SEK.

TRE

Två timmar Rullstolsanpassad TandemZipline med guider. Passar bra att kombinera med personer till fots i PAKET 1. Barn 699 SEK. Vuxna 999 SEK.

TILLVAL: Klätterträd

Tar ca 5-15 minuter inom ert bokade tvåtimmarspass. Barn 60 SEK. Vuxna 80 SEK.

TILLVAL: Grillpaket.

Stor vedeldad grill som vi startar upp och ni tar över vid överenskommen tidpunkt. Här ingår uppstart av grill, ved, kol och lån av grilltång/grillspade. Ta med er eget grille, bestick, glas etc och ni tar över grillen vid överenskommen tidpunkt och grillar det goda ni själva tagit med er. Grillen går också bra att låna gratis om ni tar med kol, verktyg,  etc. OBS Förutsätter inget eldningsförbud, för torrt, för blåsigt. 250 SEK/grupp

BOKA  NU

 Det går bra att betala med kreditkort och Swish i bokningsprogrammet.
Är ni ett företag,skolklass,förening som vill komma till oss? Kontakta oss för skräddarsydda aktiviteter, speciella önskemål, faktureringsmöjligheter etc.
Med stor stolthet tog vi emot...
Med stor stolthet och ödmjukhet tog vi 2020 och 2021 emot Tripadvisors Travellers Choice!

BOKA NU

Verkligen en av de roligaste upplevelserna i hela Sverige! Proffsig personal! Rekommenderar starkt i dessa och andra tider.

Ahmed / Dec 2020