56.073867, 13.754158
+46 732 321 352
info@multilevel.se

Nu har vi öppnat vår nya 600m Zipline i Aktivitet TVÅ! Utomhusaktiviteter godkända som friskvård!

Vi erbjuder…

Tvåtimmars pass med klättrings-/tränings- och naturaktiviteter med guider, inklusive säkerhetsgenomgång, ta på och av utrustning samt öva i övningsbanan. Passen startar kl 0900, 1130 och1430.

Vi har inga åldersgränser. Om du väger mellan 20kg (inkl ca 2kg säkerhetsutrustning för barn) till 120kg (inklusive ca 4kg säkerhetsutrustning för vuxna) kan du utföra dessa aktiviteter.

Detta i naturskönt, unikt och lugnt område mitt i Skåne där vi vill minimera köer och trängsel.

Ansvarsförsäkring och besöksolycksfall via IF Skadeförsäkring ingår.

Avbokning inom 36 timmar från aktivitetsstart, debiteras 100%.

Se mer detaljer i deltagarvillkoren nedan, skriv ut och ta med.

Deltagarvillkor Svenska
Terms in English

ETT

Klätterbanor med Tandemziplines

2 timmar i flera olika klätterbanor och TandemZiplines med guider.

Bra mix för er som vill träna i flera aktiviteter.

Efter en promenad/förflyttning i skogsmiljö på ca 400m är det dags att unna er den fantastiska känslan av att åka Zipline! Två nästan 300m långa TandemZiplines där ni susar fram hängandes i en vajer i hastigheter uppåt 60km/h!

Klätterbanor med varierande utmaningsnivåer. Allt från nybörjare till mycket erfaren. Höjder på mellan 1 och 11 meter över mark. Flera kortare Ziplines inne i banorna. Fantastiskt fint och roligt träningspass där svett och skratt lovas och kan upplevas lite mer utmanande fysiskt och mentalt än TVÅ. Hela tiden med guider som ser till säkerheten.

Boka nu

TVÅ

Natur med Ziplines

2 timmar personligt guidat pass i unik natur mellan Ziplineåken. Perfekt för er som älskar snabba, höga, extrema Ziplines och inte har ko-skräck…

(Foto: Kristianstadsbladet)

Är unik natur och Ziplines vad ni letar efter? Här kan ni unna er en 2-timmars  Zipline-/natur-/skogsaktivitet med minst 4 häftiga Ziplineåk av olika karaktärer. Vi förflyttar oss i unika biotoper mellan de olika Ziplineåken och får uppleva riktigt snabba Ziplines högt över mark, över bäckar och över betesmarker där vi ibland får se kor från ovan i uppåt 70 km/h… Promenadsträckorna mellan Ziplineåken är fördelat på ca 100m, 300m, 400m och 700m. Totalt ca 1500m promenad i varierande terräng. Ziplineåken är på 300m, 260m, 210m och ca 30m. Vår nyaste 600-meters Zipline ÄR NU KLAR!!!

Totalt minst 1400 meter häftig Ziplineåkning! Ofta hinner vi med ännu mer… Hela tiden med guider som ser till säkerheten.

Lite mer av natur-aktivitet med häftiga Ziplines och lite mindre fysiskt och mentalt utmanande än ETT, dock är det ett bra träningspass och ni blir svettiga även här…

Häftig video…!

Video…med kor…

Boka nu

TRE

RullstolsZipline

2 timmar Rullstolsanpassad TandemZipline med guider.

Paket 3 är en rullstolsanpassning av paket 1.

Sitter du i rullstol och vill testa något helt unikt? Vår TandemZipline på nästan 300 meter är rullstols anpassad! Passar bra att kombinera med personer till fots i PAKET 1.

Hela tiden med guider som ser till säkerheten.

Boka nu

TILLVAL

 Klätterträd

En helt unik tall med flera stammar och olika svårighetsgrader där du kan klättra / tävla med dig själv eller med någon annan upp till 10 meter över marken! Släpp taget och fall baklänges… Vågar du…?

Boka till BarnBoka till Vuxen

TILLVAL 

Grillpaket

Passa på att njuta av grillat i vår stora vedeldade grill . Vi fixar uppstart av grillen till önskad tidpunkt då ni tar över och grillar era egna delikatesser. Lån av grillverktyg , ved och kol ingår.

Boka till Grupp

PRISER

Totalt två timmars träning/aktiviteter för vuxna (15 år och äldre) och barn (14 år och yngre) med följande paket och tillval. Passen förbokas och startar kl 0900, 1130 och 1430.
Påselning/invägning/säkerhetsgenomgång/övningsbana/aktivitet/avselning ingår i de 2 timmarna.

ETT

Två timmar guidad Klätterpark med Tandemziplines.

Barn 349 SEK.

Vuxna 499 SEK.

TVÅ

Två timmar guidade natur- och Zipline-aktiviteter.

Barn 899 SEK.

Vuxna 1 199 SEK.

TRE

Två timmar Rullstolsanpassad TandemZipline med guider.

Passar bra att kombinera med personer till fots i PAKET 1.

Barn 699 SEK.

Vuxna 999 SEK.

TILLVAL: Klätterträd

Tar ca 5-15 minuter inom ert bokade tvåtimmarspass.

Barn 60 SEK.

Vuxna 80 SEK.

TILLVAL: Grillpaket.

Stor vedeldad grill som vi startar upp och ni tar över vid överenskommen tidpunkt. Här ingår uppstart av grill, ved, kol och lån av grilltång/grillspade. Ta med er eget grille, bestick, glas etc och ni tar över grillen vid överenskommen tidpunkt och grillar det goda ni själva tagit med er. Grillen går också bra att låna gratis om ni tar med kol, verktyg,  etc. OBS Förutsätter inget eldningsförbud, för torrt, för blåsigt.

250 SEK/grupp

BOKA  NU

 Det går bra att betala med kreditkort i bokningsprogrammet.

Swish kommer snart…
Är ni ett företag,skolklass,förening som vill komma till oss? Kontakta oss för skräddarsydda aktiviteter, speciella önskemål, faktureringsmöjligheter etc.

Med stor stolthet tog vi emot...

Med stor stolthet och ödmjukhet tog vi 2020 och 2021 emot Tripadvisors Travellers Choice!

BOKA NU

Verkligen en av de roligaste upplevelserna i hela Sverige! Proffsig personal! Rekommenderar starkt i dessa och andra tider.

Ahmed / Dec 2020

Rekommenderar starkt En underbar upplevelse med ett härligt, vänligt team som sköter hela anläggningen.

Reza  /Dec 2020

Fantastisk anläggning!!

Tusen tack för en hisnande dag med er. Extra plus för proffsig personal. Vi kommer absolut tillbaka!!

Fredrik

Kan varmt rekommendera denna anläggning. Mycket välbyggd, stor fokus på säkerhet, naturskönt område, väldigt trevlig och servicefokuserad personal. Zipline var en jättekul upplevelse och roligast av allt var höghöjdsbanan

Tessan

En ny anläggning som skall upplevas med en Zipline för alla om man vill känna friheten att sväva fram i en fantastiskt fin miljö, den är även anpassad för rörelsehindrade, den enda i Europa!! Höghöjdsbanan är mycket välgjord och med fokus på säkerhet. Avslutningsvis så finns där ett klätterträd som är en utmaning i sig. Anläggning ligger väldigt naturskönt!!

Richard