Paket ETT

Efter Ziplineåken landar ni mitt i klätterbanorna med varierande utmaningsnivåer. Vill ni åka Ziplines igen är det bara att köra på! Allt från nybörjare till mycket erfaren. Höjder på mellan 1 och 11 meter över mark. Flera kortare Ziplines inne i banorna. Fantastiskt fint och roligt träningspass där svett och skratt lovas och kan upplevas lite mer utmanande fysiskt och mentalt än TVÅ. Hela tiden med guider som ser till säkerheten.

Paket TVÅ

Är unik natur och Ziplines vad ni letar efter? Här kan ni unna er en 2-timmars Zipline-/natur-/skogsaktivitet med minst fem häftiga Ziplineåk av olika karaktärer. Vi förflyttar oss i unika biotoper mellan de olika Ziplineåken och får uppleva riktigt snabba Ziplines högt över trädtopparna, över bäckar och över betesmarker där vi ibland får se kor från ovan i uppåt 75 km/h…

Paket TRE – Rullstolspaket

Paket 3 är en rullstolsanpassning av paket 1.Sitter du i rullstol och vill testa något helt unikt?Vår TandemZipline på nästan 300 meter är rullstols anpassad!Passar bra att kombinera med personer till fots i PAKET 1.Hela tiden med guider som ser till säkerheten.

Paket 1

Efter Ziplineåken landar ni mitt i klätterbanorna med varierande utmaningsnivåer. Vill ni åka Ziplines igen är det bara att köra på! Allt från nybörjare till mycket erfaren. Höjder på mellan 1 och 11 meter över mark. Flera kortare Ziplines inne i banorna. Fantastiskt fint och roligt träningspass där svett och skratt lovas och kan upplevas lite mer utmanande fysiskt och mentalt än TVÅ. Hela tiden med guider som ser till säkerheten.

 Utomhusaktiviteter godkända som friskvård!

 PRESENTKORT!

Du väljer belopp…   

De väljer aktivitet, datum och tidpunkt…

KÖP PRESENTKORT

Just nu jobbar vi för fullt med nyheter och förbättringar inför kommande säsong 2022…
Vi öppnar så fort våren kommer… 🙂 Välkomna att köpa presentkort under tiden… 

Tvåtimmarspass med klättrings-/tränings- och naturaktiviteter med guider, inklusive säkerhetsgenomgång, ta på och av utrustning samt öva i övningsbanan. Passen startar kl 0900, 1130, 1430 och 1700.

Vi har inga åldersgränser. Om du väger mellan 20kg (inkl ca 2kg säkerhetsutrustning för barn) till 120kg (inklusive ca 4kg säkerhetsutrustning för vuxna) kan du utföra dessa aktiviteter. Fina barnaktiviteter, familjeaktiviteter för familjer med barn och barnbarn och även företag, föreningar, kompisgäng m.m. 

Detta i naturskönt, unikt och lugnt område mitt i Skåne där vi vill minimera köer och trängsel med en lite mer personlig upplevelse.

Ansvarsförsäkring och besöksolycksfall via IF Skadeförsäkring ingår.

Avbokning inom 36 timmar från aktivitetsstart, debiteras 100%.

Se mer detaljer i deltagarvillkoren nedan, skriv ut och ta med.

Deltagarvillkor Svenska
Terms in English

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ETT

 

 

 

 

 

 

 

Klätterbanor med Tvilling-ziplines

 

 

 

2 timmar i flera olika klätterbanor och Tvilling-Ziplines med guider. Bra mix för er som vill träna i flera olika aktiviteter.Efter en promenad/förflyttning i skogsmiljö på ca 400m är det dags att unna er den fantastiska känslan av att åka Zipline! Två nästan 300m långa TandemZiplines där ni susar fram hängandes i en vajer i hastigheter uppåt 60km/h!Efter Ziplineåken landar ni mitt i klätterbanorna med varierande utmaningsnivåer. Vill ni åka Ziplines igen är det bara att köra på! Allt från nybörjare till mycket erfaren. Höjder på mellan 1 och 11 meter över mark. Flera kortare Ziplines inne i banorna. Fantastiskt fint och roligt träningspass där svett och skratt lovas och kan upplevas lite mer utmanande fysiskt och mentalt än TVÅ. Hela tiden med guider som ser till säkerheten.Boka nu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TVÅ

 

 

 

 

 

 

 

Natur med Ziplines

 

 

 

2 timmar personligt guidat pass i unik natur mellan Ziplineåken.Perfekt för er som älskar snabba, höga, extrema Ziplines och inte har ko-skräck… här åker du i hastigheter på 75 km/h, högt över trädtopparna. Det här är riktigt häftiga aktiviteter!Är unik natur och Ziplines vad ni letar efter? Här kan ni unna er en 2-timmars Zipline-/natur-/skogsaktivitet med minst fem häftiga Ziplineåk av olika karaktärer. Vi förflyttar oss i unika biotoper mellan de olika Ziplineåken och får uppleva riktigt snabba Ziplines högt över trädtopparna, över bäckar och över betesmarker där vi ibland får se kor från ovan i uppåt 75 km/h…(Foto: Kristianstadsbladet)Totalt ca 1500m promenad i varierande terräng, fördelat på kortare sträckor.Ziplineåken är på 600m, 300m, 260m, 210m och ca 30m.Totalt minst 1400 meter häftig Ziplineåkning! Ofta hinner vi med ännu mer…Hela tiden med guider som ser till säkerheten.Lite mer av natur-aktivitet med häftiga Ziplines och lite mindre fysiskt och mentalt utmanande än ETT, dock är det ett bra träningspass och ni blir svettiga även här…Häftig video…!Video…med kor…Boka nu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TRE

 

 

 

 

 

 

 

RullstolsZipline

 

 

 

2 timmar Rullstolsanpassad TandemZipline med guider.Paket 3 är en rullstolsanpassning av paket 1.Sitter du i rullstol och vill testa något helt unikt?Vår TandemZipline på nästan 300 meter är rullstols anpassad!Passar bra att kombinera med personer till fots i PAKET 1.Hela tiden med guider som ser till säkerheten.

 

 

 

 

 

 

Boka nu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TILLVAL

 

 

 

 

 

 

 

 Klätterträd

 

 

 

En helt unik tall med flera stammar och olika svårighetsgrader där du kan klättra / tävla med dig själv eller med någon annan upp till 10 meter över marken!Släpp taget och fall baklänges…Vågar du…?Boka till BarnBoka till Vuxen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TILLVAL 

 

 

 

 

 

 

 

Grillpaket

 

 

 

Passa på att njuta av grillat i vår stora vedeldade grill . Vi fixar uppstart av grillen till önskad tidpunkt då ni tar över och grillar era egna delikatesser. Lån av grillverktyg , ved och kol ingår.Boka till Grupp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRISER

 

 

 

 

 

 

 

Totalt två timmars träning/aktiviteter för vuxna (15 år och äldre) och barn (14 år och yngre) med följande paket och tillval.Passen förbokas och startar kl 0900 och 1130.

 

 

 

Påselning/invägning/säkerhetsgenomgång/övningsbana/aktivitet/avselning ingår i de 2 timmarna.

 

 

 

ETT

 

 

 

Två timmar guidad Klätterpark med Tandemziplines.Barn 349 SEK.Vuxna 499 SEK.

 

 

 

TVÅ

 

 

 

Två timmar guidade natur- och Zipline-aktiviteter.Barn 899 SEK.Vuxna 1 199 SEK.

 

 

 

TRE

 

 

 

Två timmar Rullstolsanpassad TandemZipline med guider.Passar bra att kombinera med personer till fots i PAKET 1.Barn 699 SEK.Vuxna 999 SEK.

 

 

 

TILLVAL: Klätterträd

 

 

 

Tar ca 5-15 minuter inom ert bokade tvåtimmarspass.Barn 60 SEK.Vuxna 80 SEK.

 

 

 

TILLVAL: Grillpaket.

 

 

 

Stor vedeldad grill som vi startar upp och ni tar över vid överenskommen tidpunkt. Här ingår uppstart av grill, ved, kol och lån av grilltång/grillspade. Ta med er eget grille, bestick, glas etc och ni tar över grillen vid överenskommen tidpunkt och grillar det goda ni själva tagit med er. Grillen går också bra att låna gratis om ni tar med kol, verktyg,  etc. OBS Förutsätter inget eldningsförbud, för torrt, för blåsigt.250 SEK/grupp

 

 

 

BOKA  NU

 

 

 

 Det går bra att betala med kreditkort och Swish i bokningsprogrammet.

 

 

 

Är ni ett företag,skolklass,förening som vill komma till oss?Kontakta oss för skräddarsydda aktiviteter, speciella önskemål, faktureringsmöjligheter etc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Med stor stolthet tog vi emot...

 

 

 

 

Med stor stolthet och ödmjukhet tog vi 2020 och 2021 emot Tripadvisors Travellers Choice!

 

 

 

BOKA NU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verkligen en av de roligaste upplevelserna i hela Sverige! Proffsig personal! Rekommenderar starkt i dessa och andra tider.

Ahmed / Dec 2020

Rekommenderar starkt
En underbar upplevelse med ett härligt, vänligt team som sköter hela anläggningen.

Reza  /Dec 2020

Fantastisk anläggning!!

Tusen tack för en hisnande dag med er.
Extra plus för proffsig personal.
Vi kommer absolut tillbaka!!

Fredrik


 

 

 

Kan varmt rekommendera denna anläggning. Mycket välbyggd, stor fokus på säkerhet, naturskönt område, väldigt trevlig och servicefokuserad personal. Zipline var en jättekul upplevelse och roligast av allt var höghöjdsbananTessan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


En ny anläggning som skall upplevas med en Zipline för alla om man vill känna friheten att sväva fram i en fantastiskt fin miljö, den är även anpassad för rörelsehindrade, den enda i Europa!! Höghöjdsbanan är mycket välgjord och med fokus på säkerhet. Avslutningsvis så finns där ett klätterträd som är en utmaning i sig. Anläggning ligger väldigt naturskönt!!

Richard

Multilevel?

Vad betyder det? Vad har vi för mål?

Vi på MultiLeveL vill erbjuda en varsam, hållbar och tillgänglig anläggning för tränings- och klätter-lystna oavsett om du kommer till fots eller i rullstol.

Oavsett din förmåga så ska anläggningen kunna vara tillgänglig. Om du kommer i rullstol ska du kunna uppleva häftiga Ziplines samt kunna ta dig runt i området med rullstol. Tillgänglig.
Vi tror på ett mindre antal besökare på plats samtidigt för att kunna erbjuda ett personligare, trevligare och säkrare besök. Det ska aldrig kännas trångt. Köer ska undvikas. Vi strävar efter att vara max 30 personer samtidigt i anläggningen och inte så många som möjligt.
En varsam, uthållig, tillgänglig och lite mer personlig upplevelse!
Hit välkomnar vi många olika nivåer på förmågor. Anläggningen ligger i ett naturskönt, unikt, kuperat område i olika nivåer – MultiLeveL…

Boka nu

Vilka är vi?

Magnus Pålsson
Initiativtagare. Instruktör/Guide

Trumspelande  tvillingpappan som gärna aktiverar sig och reser med familjen, åker snowboard, åker båt, fiskar, eller jagar med familjens hund  Kenzie. Älskar att laga mat…På lördagar…

info@multilevel.se

Simon Forsberg
Instruktör/Guide/Fotograf

Hej jag heter Simon och jag jobbar här som instruktör!
Jag möter världen med ett leende och goda vänner!

simon@multilevel.se

(Foto Magnus Pålsson)

Maja Skoglund
Instruktör/Guide

(Foto Simon Forsberg)

Filip Ekelund
Instruktör/Guide

Hej, mitt namn är Filip och jag är höjdrädd, men känner mig säker i banan!

(Foto Simon Forsberg)

Laura Bauer
Instruktör/Guide
(Foto Simon Forsberg)

Gustav Lindfors LöfgrenInstruktör/Guide

Hej, jag heter Gustav och gillar höjder och fart!

Victor Sävström Bertdahl

 Instruktör/Guide

Finns det något bättre än att låtsas att man är spindelmannen?

Oscar Persson
Instruktör/Guide

Oscar har alltid gillat att vara ute, är han inte och klättrar i Kjugekull, går på slackline, paddlar i de sjöar han har i hemtrakten eller bara sitter ute och grillar med vänner så sitter han vid sin dator och spelar eller redigerar bilder.

David Larsson Instruktör/Guide (Foto Simon Forsberg)

Hitta oss / Kontakt

Facebook och Instagram – klicka nedan

46 (0) 732 321 352 / info@multilevel.se

FacebookInstagram

Adress:HITTA OSS

MultiLeveL
Sandåkra 6080

28192 Hässleholm

SKÅNE / SCANIA / SKANE

SWEDEN

Boka nu

FILM / FOTO

INSTAGRAM FILM FOTO FACEBOOK FILM FOTOVIDEO RULLSTOL

Multilevel har beviljats bidrag från Leader och Europeiska jordbruksfonden för
landsbygdsutveckling.


Med stor stolthet tog vi emot...